Puhastusproff

Terviklahendus

Illustratsioon

Kinnisvara hooldus võib paljude jaoks tunduda ajakulukas tegevus ja haldus võib olla suurematel objektidel ajakulukas tegevus, eriti kui see pole teie põhitegevus, mistõttu aitame firmasid kogu kinnisvara hoolduse ja halduse enda kanda võtmisega. Meie professionaalse meeskonna käe all saavad hooldus- ja koristustööd kiirelt ja efektiivselt tehtud.

Kui otsite usaldusväärset heakorrateenuse partnerit, kes aitaks teie tootmis- või ärihoone ümbruse terviklikult ja esteetiliselt korrastada? Meie ettevõte pakub laia valikut teenustest, mis aitavad teie kinnisvara ja selle ümbrust ja tehnosüsteeme hooldada.

 m²
al.
0.00
al.
0.00
al.
0.00
al.
0.00
al.
0.00

Pakume terviklikke lahendusi ja kohandatud heakorra kontseptsioone, mis vastavad teie kodu, kontori või ärihoone õueala vajadustele. Meie eesmärk on pakkuda teile mitmekülgset haldusteenust, mis muudab teie ümbruse puhtaks, korrapäraseks ja pakub igale külastajale, elanikule või möödakäijale silmailu ning tagab ka nende turvalisuse iga ilmaga.

Lähtume teie vajadustest ja õueala suurusest ning loome paindliku lahenduse, mis vastab teie ootustele. Hoolitseme nii teie ühiskasutuses olevate siseruumide kui kinnistu eest, pakume ka eripuhastustöid ja tehnosüsteemide hooldust.

Meie terviklahendused hõlmavad mitmesuguseid koristusteenuseid, mis on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele nõudmistele ning kinnistu halduse vajadustele.

Kuulame ära teie soovid ning vajadusel anname ka ise nõu, kuidas soovitud eesmärkideni jõuda. Meie professionaalne meeskond tagab, et teie hoone ruumid kui ka kinnistu välisterritoorium saavad põhjaliku koristuse ja hoolduse. 

Illustratsioon

Teenus sisaldab

Illustratsioon

Terviklahenduse teenused

Üldkoristus: põranda puhastus, vaipade pesu, akende pesu ja üldpindade puhastus, mis annab siseruumidele nende särava välimuse ning on visiitkaardiks igas ettevõttes ja majapidamises.

Hoolitseme selle eest, et ühiskasutatavad ruumid ja hoone esine püsiksid puhtad ja hoolitsetud. Korrastame kortermajade esikuid, et need püsiksid korras iga ilmaga.

Illustratsioon

Spetsialiseeritud koristusteenused: lisaks pakume spetsialiseeritud koristusteenuseid, nagu vaipade süvapesu, polsterduste hooldus, põrandate süvapuhastus ja muud eriotstarbelised nõudmised vastavalt teie vajadustele.

Pehmete pindade puhastamine võib tavainimesele ilma vastava tehnikata olla keeruline ja aeganõudev tegevus, kuid professionaali käes käib töö kiirelt ja tõhusalt. Oluline on vapikatteid vähemalt kord aastas süvitsi puhastada, et saada lahti suuremast mustusest, mis vaid tolmuimejaga puhastades ära ei tule.

Illustratsioon

Nii saab lahti ka kõige tõrksamatest plekkidest ning säilib paremini ka vaiba välimus ja seisukord. Ka kõige võimsama tolmuimejaga puhastades ei ole võimalik vaibast kätte saada kogu sinna kogunenud tolmu ja mustust, mistõttu vajab see põhjalikumat süvapesu.

Pehmele pinnale imbunud mustus vajad vastavat plekieemaldusvahendit ja loputust veeimuriga, mis aitab lahti saada ka tolmulestadest või lemmikloomade olemasolul nende karvades elutsevatest parasiitidest, mis võivad kahjustada teie tervist või allergiaid tekitada.

Hooldustööd: teostame ka ATS, küttesüsteemide ning ventilatsiooni hooldust ja elektrisüsteemide käidukorraldust, tagades nende töökindluse. Hooldust teostavad meie litsentseeritud tehnikud ning seda regulaarselt ning vastavalt kehtivatele hooldustingimustele.  

ATS süsteeme tuleks hooldada igal aastal vähemalt kord kvartalis, et tagada süsteemi töökindlus. Kuna ATS süsteemi eesmärk on päästa inimelusid, kehtivad süsteemi hooldusele ranged reeglid.  

Küttesüsteeme ning ventilatsiooni tuleks hooldada vähemalt kord aastas. Hooldamata küttesüsteemi regulaarsel hooldamisel on ka küttekulud väiksemad ning samuti hooldus on odavam, kui hooldamata jäetud süsteemi väljavahetamine. Ka regulaarselt hooldatud ventilatsioon tagab tervislikuma ja puhtama töökeskkonna ja parandab õhu kvaliteeti. 

Illustratsioon

Terviklahenduse eelised ja haldusteenus

Terviklahendus katab kõik teie vajadused. Nii ei pea te teenust sisse tellima mitmelt erinevalt koristusettevõttelt või hooldusfirmalt vaid saate vastavalt oma ettevõtte vajadusi arvestades kokku panna sobiva heakorra kontseptsiooni.

Samuti ei teki teil vajadust erinevaid teenuseid eraldi sisse osta, kuna me anname ka omapoolseid soovitusi, kuidas nii õueala kui trepikodade korrashoidmist korraldada ja vajadusel saame läbi viia nii süvapuhastust kui teisi eripuhastustöid. Pakume laialdaselt teenuseid aastaringsest koristusest ja heakorratöödest kuni talvise libedusetõrje ja lumekoristuseni.

Teie valite terviklahendusena need teenused, mida vajate ning meie täidame need, et saaksite nautida puhtust ja korda igal ajal, olenemata aastaajast. 

Illustratsioon

Kinnisvara haldusteenus

Haldusteenus aitab teil korraldada oma kinnisvara korrashoidu. Kinnisvara objekti haldur kooskõlastab vastavalt hoone vajadustele vajalikud tööd ning hoolitseb objekti korrashoiu jaoks vajalike tegevuste eest.

Vajadusel saame pakkuda ka nõustamist, et teie kinnisvara hooldamiseks vajalikud teenused saaksid korraldatud. Kinnisvara haldaja võtab omanikult vähemaks kohustusi ja muudab hoonete haldamise lihtsamaks.

Aitame leida kliendi probleemidele lahenduse, kaardistame hoone pinna, probleemsed kohad ning teeme vastava hinnapakkumise. Haldusjuht on hoone omaniku partner, aidates leida kompromisse nii üürnikega kui igapäevaste ja erakorraliste probleemidega.

Illustratsioon

Meie laiad oskused katavad nii tehnosüsteemise hoolduse kui siseruumide heakorra tagamise. Meie töötajad omavad vajalikke sertifikaate ja koolitusi, seega ei pea teie muretsema töötajate koolituskulude ja sertifikaatide pärast. Kõik vajalik kinnisvara hooldamiseks, tehnikast oskusteni, tuleb meilt.  

Illustratsioon

Meie laialdane teenuste valik annab teile võimaluse nautida nii üldkasutatavate siseruumide puhtust kui haljasala hooldatust. Garanteerime, et te ei pea muretsema talvel lume koguse ja libeduse või aastaringselt muru pikkuse ja kõnniteedele koguneva mustuse ja tolmu pärast ning siseruumides selle puhtuse ja väljanägemise eest.

Samuti hooldame teie tehnosüsteeme, tagades nende töökorra, vähendades energiakulusid ja hoiame kinnisvara seisukorda.Meie jaoks on oluline, et klient jääks lõpptulemusega rahule ning tema vajadused saaksid kaetud, mistõttu saab klient terviklahenduse kokku panna just nendest teenustest, mida ta vajab. 

Miks meid valida

Personaalsus

Kohendame pakkumisi vastavalt teie nõudmistele, pakkudes personaalset puhastuskogemust, mis ületab teie ootusi.

Täidame ootused

Kohendame pakkumisi vastavalt teie nõudmistele, pakkudes personaalset puhastuskogemust, mis ületab teie ootusi.

Kogemus

Kohendame pakkumisi vastavalt teie nõudmistele, pakkudes personaalset puhastuskogemust, mis ületab teie ootusi.