Puhastusproff

Koristusteenus siseruumides

Illustratsioon

Koristusteenus tuleb kõige sagedamini mõttesse siis kui ruumid on segamini. Ruumide korras hoidmine on oluline, kuid tihtipeale ka ajamahukas ülesanne. Ükskõik, kas tegu on büroohoone, tootmispinna või kortermaja trepikojaga, puhtus ja kord on olulised praktilistel põhjustel ning muudavad elukeskkonna nauditavaks. 

Meie teenuse eesmärk on tagada, et teie ruumid ja hooned oleksid alati kaunid ja esinduslikud, mis aitaks luua positiivse ja professionaalse mulje ning eemaldaks ühtlasi Teie peast mure koristusteenuse pärast.

Pakume usaldusväärset ja kvaliteetset koristusteenust, mis on disainitud vastama kõikidele Teie vajadustele. Meie pühendunud meeskond kasutab parimaid töövahendeid ja -meetodeid, et tagada tulemusi, mis ületavad teie ootusi. Kui otsite tõhusat lahendust oma ruumide hooldamiseks, võtke julgelt meiega ühendust ja teeme Teile sobiva pakkumise!

 m²
al.
0.00
al.
0.00
al.
0.00
al.
0.00
al.
0.00

Professionaalne koristusteenus versus ise koristamine

Koristusteenust planeerides tuleb tihti esmalt valida, kas teha seda ise või kasutada professionaalset koristusteenust. Kuigi ise koristamine võib tunduda odavam lahendus, on sel mitmeid varjatud kulusid, mida sageli alahinnatakse.

Professionaalne koristusteenus pakub mitmeid eeliseid, mis teevad sellest mõistliku investeeringu. Esiteks, puhastusteenindajad on koolitatud kasutama erinevaid vahendeid ja meetodeid, tagades põhjaliku ja efektiivse puhastuse. Lisaks on neil juurdepääs professionaalsetele puhastusvahenditele ja -seadmetele, mis võivad valdkonna võõrale inimesele märkamata jääda. Professionaalsete toodete ja seadmete kasutamine tagab sügavama ja püsivama puhtuse ning pikendab pindade ja mööbli eluiga.

Ise koristades võib tulemuseks olla pealiskaudne puhastus, eriti raskesti ligipääsetavate kohtade või erilist hooldust vajavate pindade puhul. Samuti võtab põhjalik koristamine tavaliselt palju rohkem aega, kui esialgu arvata võib, ning võib segada igapäevaseid tegemisi.

Ära ei tohiks unustada ka halduskoormust – meie meeskond ostab suurtes mahtudes puhastustarvikuid ja – seadmeid ning hügieenitarvikuid iga kuu – seeläbi kulub meil sellele vähem aega ning saame paremaid hindu kui jaeklient. Selle efektiivsuse saame edasi tuua Teile teenust pakkudes.

Professionaalse koristusteenuse kasutamine vabastab teid ajakulust, pakkudes samal ajal kvaliteetsemaid tulemusi. Teenuse tellimine tagab ka korrapärase hoolduse, mis hoiab ruumid pidevalt puhtana, vähendades vajadust suurpuhastuste järele.



Illustratsioon

Täielik sisekoristus sisaldab

Illustratsioon

Mida koristusteenus siseruumides katab?

Te võite kohata koristusteenust, mis paistab üsna soodne aga siis selgub lepingust, et teenus katab vaid põrandate ja tööpindade puhastamist. Meie eelistame aidata firmasid täisteenusega – sellest saad rohkem lugeda siit.

Miks me eelistame täisteenust? See on efektiivsem nii Teile kui meile. Teie jaoks on kogu heakorratööde vastutus õlgadelt kadunud ning meil on võimalik teenuseid omavahel integreerida ja optimeerida. 

Aga mis tööd peaksid mõistlikus koristusteenuses kindlasti sisalduma ning millise sagedusega (büroopindade näitel)?

Illustratsioon

Igapäevased tööd:

  • prügikastide tühjendamine ja prügi sorteerimine
  • tööpindade, laudade ja muude kõrgemat kasutust saavate pindade puhastamine ja desinfitseerimine
  • põrandate pühkimine ja tolmuimejaga puhastamine, vajadusel kohtpuhastused
  • sanitaarruumide puhastamine: kraanikausside, WC-pottide ja peeglite puhastamine ning hügieenitarvikute täiendamine, vajadusel ka pesemisruumide korrastus
  • üldkasutatavate pindade, nagu uksekäepidemete ja lülitite, desinfitseerimine
  • klaaspindade kohtpuhastus

Iganädalased tööd:

  • põrandate pesemine, sealhulgas kõvakattega põrandate mopiga puhastamine või vaipkatete süvapuhastus
  • tolmu pühkimine kõrgematelt pindadelt, nagu riiulid ja aknalauad
  • kööginurga ja söögialade süvapesu, sealhulgas külmkapi ja mikrolaineahju puhastamine või kohvimasina süvapuhastus

Kord kuus tööd:

  • akende sisepoolne pesu, et tagada läbipaistvus ja sära
  • ventilatsiooniavade ja kõrgemate pindade tolmust puhastamine
  • mööbli ja pehme sisustuse (nt kontoritoolide) tolmuimejaga puhastamine ja vajadusel plekkide eemaldamine

Need tööd on valitud ühe keskmise büroopinna näitel ning need sagedused ja tööd ei pruugi Teile sobida – me teeme igale firmale alati personaalse pakkumise.



Koristusteenust aitavad täiendada lisateenused

Meie jaoks on oluline pakkuda põhiteenustele juurde ka lisandväärtust läbi lisateenuste, mida läheb vaja harvemini, kuid need muudavad koristusteenuse täielikuks. Need lisatööd on kohandatud loomulikult vastavalt kliendi vajadustele ning aitavad tagada sügavama ja pikemaajalise puhtuse. Siin on mõned lisateenused, mida meie koristusteenus võib pakkuda:

  1. Eripuhastustööd 

Eripuhastustööd on vajalikud kui hoolduskoristus ei suuda eemaldada raskemat mustust ja plekke või kui toimuvad erakorralisemad sündmused nagu suurüritus või ehitustööd. Need võivad hõlmata kõigi pindade, sealhulgas raskesti ligipääsetavate kohtade, põrandate ja vaipade põhjalikku puhastamist. Eripuhastustöid tehakse enamasti teiste töövahendite ja ainetega, et tagada Teie pinnal terviklik puhtus.

Illustratsioon
  1. Vaipade ja pehme mööbli keemiline puhastus

Vaipade ja mööbli pinnale võib koguneda tolmu, mustust ja plekke, mis vajavad süvapesu. Keemiline puhastus aitab eemaldada mustust ja taastada tekstiilide värskuse, pikendades nende eluiga ja hoides ruumid meeldivalt puhtad.

  1. Akende pesu  

Tavapäraselt vähemalt 2 korda aasta, soovitame teostada ka akende ja kõigi klaaspindade pesu nii sise- kui välispindadele. Läbipaistvad ja säravad aknad toovad ruumidesse rohkem valgust ja annavad puhtale interjöörile viimistletud välimuse.

  1. Sisehaljastus

Tihti kuulub siseruumide interjööri hulka ka mitmesugused taimed – ka siin tuleme me meelsasti appi. Olenevalt taimede valikust, paneme kokku hoolduskava, mis võib katta nii sagedasemat kastmist kui ka väiksema sagegusega väetamist, ümberistutamist või lausa siseruumides puude lõikamist.

  1. Mööbli ja pindade kaitsehooldus

Pakume ka mööbli ja põrandate kaitsehooldust, sealhulgas puitpindade vahatamist ja hooldusõlitamist, et säilitada nende esteetiline välimus ja pikendada kasutusiga. Hakkama saame ka PVC-põrandate ja betoonpindade kaitsetöötlemisega või mööbli impregneerimisega, et anda selle pinnale vedelikke ja mustust hülgav efekt.

Koristusteenuse kontseptsiooni kokkupanek

Meil pole ühtegi täpselt ühesugust koristusteenuse kava – iga hooldusplaan on kokku pandud objekti külastuse, kaardistuse ning kliendiga vestluse käigus tuvastatud vajaduste järel.

Ühes büroos võib paarisaja ruudune fuajee vajada puhastus paar korda nädalas aga teises mitmeid kordi päevas – kõik oleneb eesmärgist, eelarvest aga kindlasti ka kasutusintensiivsusest. 

Kui objekti on kaardistatud, siis paneme kokku täpsete tööde ja tulemuste kirjelduse, mis hõlmab endas võimalusel ka automatiseeritud lahendusi korduvate tööde osas – erinevate innovatsioonide kohta puhastusteenuste maastikul saad lugeda siit.

Illustratsioon

Koristusteenuse osa on alati ka pidev parendamine – see tähendab, et selge regulaarsusega korjame me Teilt tagasisidet ning külastame objekti töödejuhatajaga, kes veendub, et kvaliteet oleks püsiv nind muudatusvajadused saaksid alati kiirelt ellu viidud.

Koristusteenuse hind

Koristusteenuse hinnas on kaks peamist kategooriat: püsikomponendid ja muutuvad komponendid.

Koristusteenuse hinna püsikomponendid hõlmavad tavapärasemaid tegevusi, nagu põrandate puhastamine, tolmu pühkimine, prügikastide tühjendamine ja pindade desinfitseerimine. Nende teenuste hind sõltub ruumi suurusest ja koristustööde sagedusest ning on tavaliselt kindla hinnaga. Hinna sekka kuuluvad vajadusel ka eriseadmete ja töövahendite kuine kulu.

Muutuvad hinnakomponendid lisanduvad vastavalt kliendi erisoovidele ja lisateenustele. Näiteks hügieenitarvikute varustamine, akende pesu või vaipade keemiline puhastus lisavad hinda sõltuvalt nende vajadusest ja kasutusmahust.

Meil on ka pikem artikkel, mis räägib koristusteenuse hinna kokkupanekust või kasuta lehe ülaosas kalkulaatorit, mis annab ligikaudselt aimu, palju erinev teenus maksab.

Koristusteenus Tallinnas ja üle Eesti

Koristusrobot

Me oleme usaldusväärseks koristusteenuse partneriks üle sajale firmale, korteriühistule ja riigiasutusele nii Tallinnas kui ka üle terve Eesti. Puhastusteenuste sektoris oleme opereerinud juba üle 20 aasta ning meie kollektiivis on üle 500 tubli spetsialisti.

Lisaks laiale kogemustepagasile oleme me ka tugevalt järjepideva arenemise usku. Üks tugev suund on tänapäeval meie teenuse keskkonnamõjude pidev parandamine – see on juba aastate jooksul hõlmanud väga paljude töövahendite ja ainete välja vahetamist aga üha enam kätkeb see ka meie töömetoodikate efektiivistamist, et suudaksime vähema energiakuluga saavutada sama või paremat kvaliteeti.

 

Teil võib olla väike büroo või suur tootmispind – me oleme Eestis aidanud korda hoida oma teenusega kõikvõimalikel erineva tüübiga objektidel ning puhastanud aastate jooksul miljoneid ruutmeetreid pindu. Seega võta meiega julgelt ühendust ja pane meid proovile!

 

Mis on meie tugevused?

Personaalsus

Iga pakkumine on spetsiaalselt kokku pandud ning keskendub Teie eesmärkide täitmisele.

Täidame ootused

Pöörame alati tähelepanu kvaliteedile ning pingutame järjepidevalt, et Teie ootuseid ületada.

Kogemus

Oleme kliente teenindanud Eestis üle 20 aasta ning puhastanud miljoneid ruutmeetreid eriilmelisi pindu.