Tagasi üles

Privaatsuspoliitika

1. Privaatsuspoliitika

1.1. Käesolev Privaatsuspoliitika (edaspidi – Privaatsuspoliitika) aitab mõista, milliseid andmeid PUHASTUSPROFF OÜ (registrikood: 10889581; aadress: Türi tn 10c, 11313, Tallinn) (edaspidi nimetatud PUHASTUSPROFF OÜ; koduleht: https://puhastusproff.ee/ (edaspidi koduleht)) kogub, miks PUHASTUSPROFF OÜ neid kogub ja mida nendega teeb.

1.2. Kõik kodulehe külastajad peavad selle Privaatsuspoliitika tähelepanelikult läbi lugema.

2. Kogutav teave ja andmed. Isikuandmete kasutamine ja muud töötlemise tingimused

2.1. PUHASTUSPROFF OÜ võib saada, koguda, talletada, kasutada ja muud moodi töödelda isikuandmeid seoses allpool toodud tegevustega ning järgmistel eesmärkidel:

2.1.1. Pakkumise tegemisel või kliendilepingu sõlmimisel. PUHASTUSPROFF OÜ või PUHASTUSPROFF OÜ koostööpartner võib töödelda isikuandmeid seoses kliendilepingu täitmisega (äriühingu kontaktisiku või füüsilisest isikust kliendi täisnimi, isikukood, sünniaeg, aadress, e-posti aadress, telefoninumber, areldusarve number jne).
2.1.2. Toodete või teenuste kättetoimetamisel. PUHASTUSPROFF OÜ või PUHASTUSPROFF OÜ koostööpartner võib kontrollida toote või teenuse kättetoimetamisel toodet või teenust vastuvõtva isiku isikusamasust, et veenduda, et vastuvõtval isikul on volitus, toode või teenust vastu võtta või protokollida isikut tõendava dokumendi alusel vastuvõtva isiku isikuandmed.
2.1.3. Liisingute ja pankadega seoses toote või teenuse osutu finantseerimisega. PUHASTUSPROFF OÜ võib edastada Kliendi vastaval tahteavaldusel pangale, liisingut pakkuvale teenuse osutajale vajalikud isikuandmed (eelkõige äriühingu kontaktisiku või füüsilisest isikust kliendi täisnimi, isikukood, sünniaeg, aadress, e-posti aadress, telefoninumber, areldusarve number).
2.1.4. Toetuste taotlemine, haldusorganitega suhtlemine. PUHASTUSPROFF OÜ võib edastada Kliendi vastava tahteavalduse alusel või iseseisvald esitada andmeid toetuste saamise, statistilisel või aruandlus eesmärgil toetust jagavatele organisatsioonidele ja haldusorganitele.
2.1.5. Otsepostituste ja muude teadete saatmisel. PUHASTUSPROFF OÜ või PUHASTUSPROFF OÜ koostööpartner töötleb Kliendi kontaktisiku või füüsilisest isikust kliendi tööalaseid e-posti aadresse või telefoninumbrit kliendilepinguga, ostetud toodete või teenustega seotud teadete edastamiseks, turunduse eesmärkidel, aruannete ja arvete väljastamiseks kliendile ja kolmandatele isikutele.
2.1.6. Seoses PUHASTUSPROFF OÜ kodulehe külastamisega. PUHASTUSPROFF OÜ kodulehte külastades võib PUHASTUSPROFF OÜ koguda teavet külastaja seadme kohta. Näiteks võib PUHASTUSPROFF OÜ saada teavet kodulehe külastuste kohta, kaasa arvatud külastaja IP-aadress, kodulehel viibimise aeg ja kestus, klikkide arv, jms.
2.1.7. Muu teave seoses PUHASTUSPROFF OÜ-ga suhtlemisel. PUHASTUSPROFF OÜ võib töödelda isikuandmeid ja muud teavet, mida kodulehe külastaja, klient või muu isik PUHASTUSPROFF OÜ-le on esitanud, kasutades PUHASTUSPROFF OÜ kodulehte või PUHASTUSPROFF OÜ-ga suheldes.

2.2. Lisaks eeltoodule võib PUHASTUSPROFF OÜ avaldada isikuandmeid, kui PUHASTUSPROFF OÜ-l on avaldamiseks kohustatud kehtivatest õigusaktidest või lepingutest tulenevalt, PUHASTUSPROFF OÜ või kolmanda isiku õiguste või huvide kaitsmiseks (kaasa arvatud andmete esitamine kolmandatele isikutele võlgade väljanõudmiseks) või PUHASTUSPROFF OÜ või kolmanda isiku vastu suunatud nõude vaidlustamiseks.

2.3. Füüsilisest isikust klient või veebilehe külastaja (õigustatud isik) võib isikuandmete töötlemise nõusoleku igal ajal täielikult või osaliselt tühistada. Õigustatud isik võib kasutada oma õigust isikuandmete juurdepääsule, parandamisele, tühistamisele ja vaidlustamisele.

2.4. PUHASTUSPROFF OÜ töötleb andmeid Eestis, kuid teatud juhtudel võib osutuda vajalikus andmeid edastada teistesse riikidesse. Seda eelkõige seoses kliendilepingu ja ostetud toodete ja teenustega seoses.

2.5. PUHASTUSPROFF OÜ rakendab andmete töötlemisel andmekaitse ning andmete turvalisuse põhimõtteid ning meetmeid. PUHASTUSPROFF OÜ tagab, et andmetele on ligipääs vaid selleks õigustatud isikutel.

2.6. Isikuandmeid töödeldakse vastavalt kehtivatele õigusaktidele.

2.7. PUHASTUSPROFF OÜ poolt kogutavad isikuandmed on kasutatavad eranditult käesolevas Privaatsuspoliitikas näidatud eesmärkidel.

3. Küpsised

3.1. Küpsised on teave, mille veebiserver saadab veebilehitsejasse ning mille veebilehitseja salvestab. See teave on saadetav veebiserverisse iga kord, kui veebilehitseja palub avada serveris oleva veebilehe. See võimaldab veebiserveril tunda ära ja jälgida veebilehitsejat.

3.2. PUHASTUSPROFF OÜ võib kasutada oma kodulehel kolmandate osapoolte küpsiseid. Eelkõige on sellisteks küpsisteks näiteks Google Analytics. Küpsiseid kasutatakse eesmärgiga saada statistilisi andmeid kodulehe kasutamise kohta.

3.3. Kui külastaja vaatamata sellele ei nõustu küpsiste kasutamisega ja (või) soovib enda nõusolekut tühistada, tuleb sellest teavitada e-posti teel [info@puhastusproff.ee].

4. Isikuandmete töötlemise ohutus

4.1. Isikuandmeid töödeldakse, pidades kinni Eesti Vabariigi isikuandmete õiguskaitse seadusest ja muudest õigusaktidega ettenähtud nõuetest. Töödeldes isikuandmeid, rakendab PUHASTUSPROFF OÜ korralduslikke ja tehnilisi meetmeid, mis kindlustavad isikuandmete kaitse juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, muutmise, avaldamise, samuti igasuguse muu ebaseadusliku töötlemise eest.

5. Kolmandate poolte kodulehed

5.1. PUHASTUSPROFF OÜ kodulehel võivad olla viited ja lingid teistele kodulehtedele. PUHASTUSPROFF OÜ ei vastuta kolmandate isikute kodulehtede turvalisuse ja privaatsuspoliitikate eest. PUHASTUSPROFF OÜ soovitab tungivalt tutvuda teiste kodulehtede privaatsuspoliitikatega.

6. Isikuandmete Kaitse Korra muudatused

6.1. PUHASTUSPROFF OÜ võib igal ajal uuendada või muuta Privaatsuspoliitikat. PUHASTUSPROFF OÜ muudab Privaatsuspoliitikat vastavalt vajadusele, et see oleks kooskõlas õiguslike, tehniliste või ettevõtet puudutavate muudatustega.

6.2. Uuendatud või muudetud Privaatsuspoliitika jõustub alates selle väljakuulutamisest PUHASTUSPROFF OÜ kodulehel.

6.3. Kodulehe külastaja või Klient kontrollib PUHASTUSPROFF OÜ kodulehte ja veendub, et teda rahuldab kehtiv Privaatsuspoliitika.

6.4. Käesolev Privaatsuspoliitika on koostatud kooskõlas Eesti ja Euroopa Liidu kehtivate õigusaktidega.

6.5. Isikul on õigus esitada kaebuse, vihjeid või küsimusi isikuandmete töötlemise osas Andmekaitse Inspektsioonile (e-post: info@aki.ee; postiaadress: Väike-Ameerika 19, Tallinn 10129).

7. Kontaktandmed

Puhastusproff OÜ
Türi 10c, 11313, Tallinn
Tel.: +372 6706655
E-post: info@puhastusproff.ee